متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1402/10/06 - 13:06
  • - تعداد بازدید: 83
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 79
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه های تولیدی مواد غذایی سیب و سوران زیر نظارت دقیق کارشناسان بهداشتی

در بازدیدهای کارشناسان بهداشتی سیب و سوران یک کارگاه تولیدی قنادی در سیب و سوران پلمب و منع تولید گردید.

به گزارش روابط عمومی - مهندس ایوب کرد مدیرشبکه بهداشت و درمان سیب و سوران ضمن

تاکیدبر اهمیت سلامتی مردم  گفت: کارشناسان واحد بهداشت محیط و حرفه ای جهت نظارت

بر رعایت موازین بهداشتی، کارگاه های تولیدی و عرضه مواد غذایی را بصورت مستمر مورد بازدید

قرار می دهند.

وی ادامه داد: در انجام بازدید مشترک با حضور دادیار؛ دادگستری سیب و سوران یک واحد کارگاه

تولید شیرینی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم رفع نواقص بحرانی وغیر بحرانی پلمب

و به مراجع قانونی معرفی گردید.

وی افزود: این بازدیدها برای اصناف و واحد های مختلف در بازه های زمانی ثابت توسط کارشناسان

انجام می شود.

مهندس کرد عنوان کرد: کارشناسان بهداشتی مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط

و عرضه های کالاهای مجاز را مورد بررسی و معیار قرار خواهند داد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران / احمد بجارزهی سورانی

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 45382
Keywords
ابوالفضل قلاسی
خبرنگار

ابوالفضل قلاسی

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ