تقویت نظارت بر کیفیت آب، بهبود سلامت مردم سیب و سوران در اولویت
برای پیشگیری از بیماریهای ناشی از آب ناسالم، کارگاه آموزشی کلرزنی استاندارد و بهبود کیفیت آب ویژه بهورزان و آبداران سیب و سوران برگزار شد.
_1_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی- دکتر پرهام تدین، مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران با اشاره به نقش
حیاتی آب سالم درحفظ سلامت مردم گفت: مصرف آب ناسالم و فاقد کیفیت استاندارد میتواند زمینهساز
بروز بیماریهای گوارشی و رودهای شود، به همین دلیل نظارت دقیق بر فرآیند توزیع و کیفیت آب آشامیدنی
امری اجتنابناپذیر است.
وی افزود: در همین راستا، کارگاه آموزشی کلرزنی استاندارد و بهبود کیفیت آب» با حضور کارشناسان بهداشتی
و جمعی از بهورزان و آبداران شهرستان برگزار شد.
وی ادامه داد: هدف اصلی این دوره آموزشی، آشنایی عملی شرکتکنندگان با اصول صحیح گندزدایی، روشهای
کلرزنی استاندارد و شیوههای نظارت بهداشتی بر منابع آب بود.
به گفته تدین، بهورزان و آبداران نقش بسزایی در تضمین سلامت جامعه دارند و توانمندسازی آنها میتواند از
بروز بسیاری از بیماریهای مرتبط با آب جلوگیری کند.
شایان ذکر است : این کارگاه با مشارکت فعال شرکتکنندگان همراه بود و در پایان، پرسشهای تخصصی بهورزان
و آبداران توسط کارشناسان بهداشتی پاسخ داده شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران تأکید کرد: سلامت مردم در گرو ارائه آب سالم است و آموزش و ارتقای
آگاهی نیروهای محلی، گامی مؤثر در این مسیر خواهد بود.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران / احمد بجارزهی سورانی
comment