برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی
برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی
💢برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت اصلی برنامه باغ، پشه آئدس، و واکسیناسیون کرونا

🔹مهندس کرد رئیس مرکز بهداشت ضمن عرض خیر مقدم، در خصوص اجرای برنامه باغ (بسته امنیت غذایی) جهت بهبود امنیت غذا و تغذیه در خانوارهای ناامن غذایی، لزوم واکسیناسیون حداکثری با توجه به جهش جدید و خطرناک ویروس کرونا و احتمال ورود به کشور و شهرستان در ماه های آتی و همچنین نگرانی ها در رابطه با شیوع بیماری های منتقله از پشه آئدس صحبت کردند.
🔹سپس آقای شهرکی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت در خصوص آیین نامه و فرآیند اجرایی برنامه باغ توضیحات کاملی ارائه نمودند.
🔹در ادامه ️فرماندار ضمن عرض خداقوت، علاوه از ضعف زیرساخت های اقتصادی و معیشتی مواردی همچون: نگاه نامطلوب اجتماعی، عدم آگاهی و نگاه نامطلوب خانوارها به تغذیه فرزندان، عدم تأمین منابع آبی ایمن که مشکلات گوارشی و انگلی برای افراد بوجود آورده را نیز از عوامل ناامنی غذایی و سوءتعذیه قلمداد نمود. همچنین نسبت به استفاده از ظرفیت علما و فضای مجازی در خصوص ارتقاء واکسیناسیون کرونا تأکید نمود.
در پایان موارد ذیل مصوب شد:
1️⃣ تشکیل دبیرخانه اقدام جامعه در محل فرمانداری و معرفی نمایندگان ادارات مرتبط جهت حضور در جلسات هفتگی کمیته مراقبت اجتماعی جامع
2️⃣ شناسایی و آموزش خانوارهای دچار ناامنی غذایی
3️⃣ ارائه خدمات حمایت اجتماعی به خانوارهای دچار ناامنی غذایی شناسایی شده توسط ادارات مرتبط
4️⃣ ارتقاء شاخص واکسیناسیون کرونا با همکاری و استفاده از ظرفیت ادارات، علما، شوراها و دهیاران با توجه به جهش جدید و خطرناک ویروس کرونا
5️⃣ تقویت نظام مراقبت بیماری های منتقله از پشه آئدس
6️⃣ جمعآوری کلیه لاستیک های مستعمل و قرار دادن در مکان سربسته جهت کنترل پشه آئدس
7️⃣ بهسازی محیط شهری و روستایی و اجرای ماده 688 برای افراد متخلف رهاسازی فاضلاب جهت کنترل پشه آئدس
🖊️ روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان سیب و سوران
-
comment