متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/01/26 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 241
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 132
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی جهت متصدیان و کارگران قنادی های شهرستان سیب و سوران

برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی جهت متصدیان و کارگران قنادی های شهرستان سیب و سوران

برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی جهت متصدیان و کارگران قنادی های شهرستان سیب و سوران

 


برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی جهت متصدیان و کارگران قنادی های شهرستان سیب و سوران


 


رییس مرکزبهداشت سیب و سوران گفت: با توجه به  مصرف مواد غذایی تولیدی در قنادیها از جمله زولبیا بامیه،شیرینی ها و کیک ها در طول ماه مبارک رمضان لازم است در خصوص تهیه و توزیع این مواد دقت بیشتری صورت پذیرد و در تمامی مراحل دستورالعمل های بهداشتی بطور کامل رعایت گردد.


 


مهندس ایوب کرد ادامه داد:  تامین سلامت مردم هدف اصلی ما می‌باشد و در این راستا با افراد متخلف که سلامت مردم را به خطر می اندازند  با جدیت برخورد خواهد شد.


 


وی افزود: رعایت بهداشت فردی کارگران در زمان تولید و رعایت بهداشت عمومی در محیط کار چه در هنگام طبخ و چه در زمان توزیع بسیار ضروری می باشد.


وی ادامه داد: به هیچ وجه از روغن های با ترانس بالا در تهیه مواد غذایی استفاده نگردد و در ضمن از روغن های مجاز چند بار استفاده نگردد و همچنین  در هنگام توزیع حتما  بهداشت فردی رعایت گردد و  از دستکش و ماسک های استاندارد استفاده گردد.


 


وی بر آموزش متصدیان از نحوه تهیه و توزیع توسط کارشناسان بهداشت محیط  تاکید نمود و گفت: چنانچه در بازدیدهای روتین کارشناسان مواردی از تخلفات مشاهده گردد جهت تامین سلامتی مردم حتما با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.


 


کرد تاکید نمود مواد غذایی تولیدی به هیچ ‌وجه نباید در کنار خیابان و پیاده روها در محیط های غیربهداشتی عرضه گردد


 


روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان


 


تهیه کننده: میرزاد  تنظیم کننده: نظری


 


 

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 31808
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ