متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/06/27 - 08:17
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تقویت نظارت بر کیفیت آب، بهبود سلامت مردم سیب و سوران در اولویت

برای پیشگیری از بیماری‌های ناشی از آب ناسالم، کارگاه آموزشی کلرزنی استاندارد و بهبود کیفیت آب ویژه بهورزان و آبداران سیب و سوران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر پرهام تدین، مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران با اشاره به نقش

حیاتی آب سالم درحفظ سلامت مردم گفت: مصرف آب ناسالم و فاقد کیفیت استاندارد می‌تواند زمینه‌ساز

بروز بیماری‌های گوارشی و روده‌ای شود، به همین دلیل نظارت دقیق بر فرآیند توزیع و کیفیت آب آشامیدنی

امری اجتناب‌ناپذیر است. 

 

وی افزود: در همین راستا، کارگاه آموزشی کلرزنی استاندارد و بهبود کیفیت آب» با حضور کارشناسان بهداشتی

 و جمعی از بهورزان و آبداران شهرستان برگزار شد.

 

وی ادامه داد: هدف اصلی این دوره آموزشی، آشنایی عملی شرکت‌کنندگان با اصول صحیح گندزدایی، روش‌های

کلرزنی استاندارد و شیوه‌های نظارت بهداشتی بر منابع آب بود. 

 

به گفته تدین، بهورزان و آبداران نقش بسزایی در تضمین سلامت جامعه دارند و توانمندسازی آن‌ها می‌تواند از

بروز بسیاری از بیماری‌های مرتبط با آب جلوگیری کند.

 

شایان ذکر است : این کارگاه با مشارکت فعال شرکت‌کنندگان همراه بود و در پایان، پرسش‌های تخصصی بهورزان

و آبداران توسط کارشناسان بهداشتی پاسخ داده شد.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران تأکید کرد: سلامت مردم در گرو ارائه آب سالم است و آموزش و ارتقای

آگاهی نیروهای محلی، گامی مؤثر در این مسیر خواهد بود. 

 

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران / احمد بجارزهی سورانی

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 54498
Keywords
احمد بجارزهی سورانی
خبرنگار

احمد بجارزهی سورانی

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ