سفر دکتر طباطبائی به شهرستان سوران
مشارکت مردمی و تعامل بین بخشی مشخصه مهم شهرستان سیب سوران
از ویژگی های خوب شهرستان سیب سوران در مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی است.

معاون بهداشت دانشگاه در سفر به شهرستان سیب سوران عنوان کرد؛
مشارکت مردمی و تعامل بین بخشی مشخصه مهم شهرستان سیب سوران
از ویژگی های خوب شهرستان سیب سوران در مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی است.
به گزارش روابط عمومی - دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از روند اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان سیب سوران ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کارکنان نظام سلامت گفت: با گذشت 10 ماه از اپیدمی کرونا، خانواده بزرگ نظام سلامت بصورت شبانه روزی در جهت ارتقاء سلامت مردم تلاش می کنند و نتیجه این تلاش ها تضمین سلامت مردم است.
دکتر طباطبایی، ارتقاء کمی کیفی خدمات، هماهنگی بین بخشی و مشارکت مردمی را رویکرد نوین سلامت عنوان کرد و افزود: در شبکه بهداشت درمان سیب سوان، هماهنگی درون بخشی، هماهنگی برون بخشی و مشارکت مردمی مناسبی در مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا وجود دارد و باید بعنوان یک الگو در سطح ملی معرفی شود.
وی با اشاره به این موضوع که دستاورد های بزرگی از جمله ریشه کنی فلج اطفال، حذف مالاریا، مراقبت مادران باردار و پوشش واکسیناسیون از افتخارات نظام سلامت است، افزود: در حال حاضر با یک همه گیری مواجهه هستیم که اگر مدیریت و کنترل نکنیم جامعه را به خطر می اندازد و در طرح مدیریت و کنترل اپیدمی "شهیدسلیمانی" اولین اولویت ارتقاء کمی و کیفی خدمات اولیه بهداشت و حفظ دستاوردهای درخشنان نظام سلامت است.
وی گفت: در اجرای این طرح تیم های مراقبتی با همکاری نیرو های بسیج، بیمار یابی فعال را انجام و اطرافیان موارد ابتلاء را مورد برررسی قرار داده و آموزش های لازم درخصوص قرنطینه خانگی را به این افراد ارائه می نمایند.
به گفته دکتر طباطبایی بیشترین مرگ میر ناشی از بیماری کرونا در افراد سالمند اتفاق می افتد و تیم های مراقبتی آموزش قرنطینه معکوس را به افراد سالمند، زنان باردار و افراد دارای بیماری زمینه می دهند و به این افراد توصیه می شود از حضور در اجتماعات پرهیز نمایند و رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را داشته باشند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، شاخص رعایت پروتکل های بهداشتی در شهرستان سیب سوران را مطلوب برشمرد و گفت: تیم های نظارتی در بازدید از واحدهای صنفی و اماکن عمومی آموزش های لازم در خصوص نصب کیو آر کد را ارائه نمایند.
مهندس ایوب کرد تمینی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان سیب و سوران گفت: از ابتدای بیماری کرونا تاکنون 537 نفردر شهرستان سیب به این بیماری مبتلاء شده اند که از این تعداد 58 درصد میانسالان بودند
وی گفت: در طرح شهید سلیمانی در این شهرستان، 54 تیم مراقبتی، 12 تیم نظارتی و 76 تیم حمایتی فعایت دارند و از ابتدای طرح تاکنون 84 نفر بیمار مبتلاء به کووید توسط تیم های مراقبتی شناسایی شدند.
گفتنی است: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از روند اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان سیب سوران از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سیب و مرکز غربالگری 16 ساعته این شهرستان بازدید کرد و در جلسه با کارکنان این مرکز شرکت نمود.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمالت بهداشتی درمانی زاهدان
روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان سیب و سوران/میرزاد
comment