متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/03/15 - 08:47
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه آموزش های سلامت به دامداران و شهروندان سیب و سوران درباره تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو همزمان با نزدیکی عید قربان

با توجه به فرا رسیدن عید قربان و افزایش فعالیت‌های مرتبط با ذبح دام، مرکز بهداشت، دامپزشکی و شهرداری سوران با برگزاری دوره‌های آموزشی، نسبت به خطرات بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) هشدار دادند.

به گزارش روابط عمومی_مهندس عبدالرب باهورزهی، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان، در حاشیه برنامه آموزش و

پیشگیری از بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF)، اعلام کرد: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و

دام است که عمدتاً از طریق گزش کنه آلوده یا تماس مستقیم با ترشحات و بافت‌های دام آلوده منتقل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه این بیماری می‌تواند با علائمی مانند تب ناگهانی، بی‌حالی، سردرد، تهوع، استفراغ و خونریزی بروز کند،

افزود: با توجه به افزایش کشتار دام در ایام عید قربان، رعایت نکات بهداشتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. 

 

باهورزهی توصیه کرد: شهروندان گوشت مورد نیاز خود را صرفاً از قصابی‌های مجاز تهیه کنند و دام‌ها نیز در مکان‌های دارای

 مجوز و با رعایت کامل اصول بهداشتی ذبح شوندو همچنین استفاده از وسایل حفاظت فردی نظیر عینک، دستکش و روپوش

در زمان ذبح الزامی است. 

 

وی با اشاره به شرایط نگهداری گوشت و احشاء، تصریح کرد: گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت و دل، جگر و قلوه تا ۴۸ ساعت در

دمای ۴ تا ۸ درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری شود و مصرف آن‌ها تنها پس از پخت کامل مجاز است. مصرف گوشت و احشاء

به صورت خام یا نیم‌پز خطرناک بوده و می‌تواند زمینه‌ساز انتقال بیماری باشد. 

 

رئیس مرکز بهداشت شهرستان سیب و سوران در پایان خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک، شهروندان باید

بدون اتلاف وقت به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند. 

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 53352
Keywords
احمد بجارزهی سورانی
خبرنگار

احمد بجارزهی سورانی

Pictures

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ